Passa på nu att boka kajak inför sommaren, vi har en bra mix av 14 olika kajakmodeller som ska passa de flesta från nybörjarkajaker till grönlandskajaker. Vill ni testa kajaker så har vi alla på plats på kajakcenter vid Ekön i Gryt f.o.m 12 Maj och hela sommaren. Bästa sättet att köpa kajak så ni får den som passar just er.                                                                                             Nöjd kund garanti. Fri bytesrätt upp till 30 dagar efter köp om ni inte skulle vara nöjd med kajaken, förutsätter att den inte är skadad, små repor är OK. Vi drar inte av något utan byter in den till det pris som ni gav vid byte till en ny kajak.

Vi har riktigt bra paketpriser på alla kajaker från Aquarius, Rebel, Meker kayaks och divine paddle composite Paddel, leash och neopren paddelkapell ingår till ett värde av 1350-2200:- Se alla modeller under Försäljning på hemsidan.

Paketpris med divine paddle carbon/fiberglass paddel och väst. 2000:-

Ni kan lägga beställning på en av Sveriges mest prisvärda och sålda kajak, divine paddle Sea kayak 500 som vi säljer i paket för 7900:- Passa på så ni inte blir utan kajak i sommar! Specifikation, se PDF

 

[bsk-pdf-manager-pdf id=”12″]