Testcenter

Att köpa en kajak är inte alltid helt enkelt och en stor investering. På Ostkustenkajak i Gryt har vi vårat testcenter med utställning. På testcentret i Gryts Naturreservat, Kust Camp Ekön kan ni prova våra 15 utvalda kajakmodeller, paddlar mm. Vill ni sedan se de färger vi har på lager så ligger utställningen bara 5 min. med bil från testcenter i Gryt. Vi som jobbar på Ostkustenkajak har lång erfarenhet inom paddling, produktutveckling och bor i skärgården. Lasse har paddlat i 50 år och Christian i 30 år. Vi har byggt upp en erfarenhet om vilka kajaker som brukar passa olika kunder, då vi har haft många kunder genom åren som hyrt och testat kajaker. Vi har nöjd kund garanti så skulle ni efter några veckor känna att kajaken inte passar er så får ni byta till någon annan utan att vi drar av någon kostnad för att ni använt kajaken. Bra va…..

Boka helst tid för test paddling så ser vi till att ha tid att ge er den bästa service och bra råd inför köpet. Många väljer att komma hit och samtidigt uppleva Gryts fantastiska skärgård. Ni kan ha kajaken över en helg för att verkligen känna hur den känns, egenskaper och packmöjligheter.

Vi säljer Aquarius, divine paddle och Rebel kayaks, ni hittar alla modeller under försäljning på hemsidan

Välkommen till Gryts Testcenter och gör er bästa kajak affär hos Ostkustenkajak. Mail: ostkustenkajak@telia.com eller Ring 073-0410388

Hitta hit se google/ostkustenkajak Gryt. Åk mot Valdemarsvik E.22 och sväng av 212 mot Gryt, ca. 20km. Åk förbi Gryt mot Fyrudden och sväng höger där det står Eköns Naturreservat/Camping. Åk 2 km och ni är framme. Vi ligger längst in i viken på Eköns Naturreservat.