Välkommen till Västervik!

Ostkustenkajak Västervik Resort. Position 57’44.000N 16’40.333E

Välkommen till Västervik som har blivit utnämnd 2 år i rad till Sveriges sommarstad vilket säger allt! Havsnära, med stora möjligheter för all typ av uteliv med fokus på Tjust skärgård och Misterhults skärgård.

Ostkustenkajak Västervik ligger på Västervik Resort i Tjust skärgård med bra utgångsläge till 4000 öar. Detta gör det lätt att nå fantastiska paddelvatten, med fri horisont på bara 1 timme. Att paddla ner till Misterhults skärgård gör man på ca. 3-4 timmar. Här finns fina oexploaterade öar, skär och kobbar. Tänk på fågelskyddet!

Vi öppnar för säsongen 2022, 25 Juni och stänger 21 Augusti Mån-Sön 10.00-18.00. Om ni vill boka utanför säsongen så kontakta oss, eller välkomna upp till Gryt. Vi har försäljning året om i vårat testcenter i Gryt med utställning av kajaker och tillbehör.

Vi finns vi nere vid Bastubyggnaden. Uthyrning, försäljning, kurser , turer och även SUP boards nere vid Bastuhuset. Nu med ännu fler SUP boards och familje kajaker (K2/3). Kom ut och testa kajaker, SUP boards, paddlar mm. Om ni funderar på att köpa ny kajak eller SUP board så är bästa sättet är att ni provar innan, för att hitta rätt modell.

Här kan ni även boka bastun som är öppen för Drop in 25 Juni-21 Augusti 10.00-18.00. Kostar 100:-. Den går även att boka kvällstid 18.00-23.00 för sluten grupp. Kostar då 2900:- och man har då tillgång till hela byggnaden med dam och herr bastu och Jacuzzi ute på bryggan. Vill ni kan ni även boka med kajaker och SUP board för kul aktivitet. Bokas på paddlaivastervik@gmal.com. Mer information och bilder på vastervikresort.se

Vi kommer att ha samma sortiment som på Ekön i Gryt, nya kajaker och SUP boards inför sommaren. SUP boards kommer vi att satsa ännu mer på och ha ett stort antal för Uthyrning. www.ostkustenkajak.se

Vi kommer att ha Grönlandsroll träning varje Onsdag 17.00-20.00 Maj-September. Välkommen ner till Västervik Resort och ostkustenkajak och träna med Qajaq Västervik. se Instagram#qajaqvastervik.

Vi kommer att ha Junior kurser för ålder 6-12. Lära sig paddla kajak och ha kul på sjön. Varje Tisdag hela sommaren med start Tisdag 28 Juni-9 Aug 2022. 16.00-18.30. se mer information på hemsidan under kajaker, kurser.

Vill ni paddla mellan Ekön och Västervik eller tvärtom så kan ni göra det. Det finns möjlighet att få transport mellan våra två kajakcenter, om ni bokar i tid. Fin paddling i ca 57 km enkel väg.

Det perfekta boendet hittar ni på Västervik Resort som har massor av aktiviteter för hela familjen www.vastervikresort.se

Välkomna att upptäcka Tjust skärgård och hoppas vi ses!

facebook.com/Ostkustenkajak Västervik Instagram: paddlaivastervik

Bokning via hemsidan ostkustenkajak.se Övriga frågor om uthyrning-försäljning Maila oss: paddlaivastervik@gmail.com Tel. Nr. 0730-410388 eller 0730-410148