Företagsevent i naturen

Företagsevent som ligger helt rätt i tiden att vara ute i Naturen och en bra team building, att göra en aktivitet ihop. Eller med kopisgänget. Här kan vi göra ett spännande event med kajak, SUP board eller cykel. Vi har även 5-kamp med olika förslag. Vill ni bo över och ha en middag så har vi samarbete med olika boendeanläggningar och restauranger i Gryt, som till exempel Gryts Varv, Fyrudden, Kustcamp Ekön, Harstena, Ämtö-stugorna och Häradskär. I Västervik finns vi på Västervik resort som har boende, mat och vi har hand om bastuhuset där ni kan hyra hela anläggningen för 3500:- ink.moms för en hel kväll eller 1500:- för 3 timmar. Vi har ett nära samarbete med Västervik resort och kan göra paket med deras utbud som Padel, Beach Volleyboll mm i kombination med vårat utbud. Vi samarbetar även Slottsholmen, Idö och Gränsö Slott.

Vi har 2 st Tentipi tält med plats för 40-100 personer som även går att sätta upp på annan plats, fungerar även bra för bröllop, utomhusfest mm. Det går givetvis att skräddarsy just er aktivitet utifrån önskemål, budget, tidsåtgång och storlek på grupp. Vår uppgift är att göra er aktivitet till en upplevelse och ge bra service. Välkomna att höra av er för prisuppgift eller med förslag på egna önskemål på event!

Maila oss så berättar vi mer paddlaigryt@gmail.com eller paddlaivastervik@gmail.com

Hoppas vi ses

Några exempel på event

 • Event med Cykling från Gryts Varv ca. 11 km ca. 30-40min till Ekön och sedan paddlar man kajak eller SUP bräda tillbaks till Gryts varv ca. 40 min. Där kan ni bada tunna eller bastu och bara njuta av Gryts varvs altandäck mot havet med dryck och mat.

 • Paddla ut från Ekön till Tallskär ca. 30 min och ha en kock som lagar maten när man kommer fram, sedan paddling till Ekön 30 min, Cykel eller att vi kör dom tillbaks till Gryts pensionat eller Gryts varv. Om ni inte föredrar att komma med bil till Ekön med fri parkering.

 • Aktivitet på ett dygn. Bo i träden i våra treetents, vi paddlar ut från Ekön till Vesslingsö som tar ca. 1 timme och sedan har vi wokad mat på kvällen och ni bor nära naturen liggande i tree tents som är som en hängmatta. Sedan paddlar vi tillbaks på F.M och tillbaks till lunch.
 • Vi kan även ha paddling vid Ekön i lugnt vatten med kamraträddning och någon tävling att paddla runt en boj. Tar ca 2 tim och man får med team bildning med kamraträddning som kan vara bra att kunna för att känna sig säkrare.
 • SUP board guidad tur eller någon typ av tävling/köra en bana och runda en boj, går att köra individuellt eller som stafett i lag.
 • Bo på Harstena med tillgång till vedeldad bastu och mat, vi kan köra ut er med båt och sedan har ni tillgång till kajaker på Harstena med eller utan guide. www.harstena.se
 • Bo på Ämtö med havet som granne, även här tillgång till bastu, se bilder från Ämtö. Ni kan paddla ut eller att vi kör ut kajaker. www.amtostugorna.se
 • Om ni föredrar att utgå från någon annan plats så kan vi köra ut kajaker, t.ex Kolmårdssjöarna, Göta kanal, Roxen eller Kinda kanal. Vi har trailer som tar 20 kajaker
 • Vi har ca. 60 kajaker i olika modeller, vi har 30 st av samma modell som är stabil som fungerar till nybörjare. 30 st 2-mans kajaker som är stabila som tar mycket packning. Så vi hittar alltid kajaker som passar just dig.

 • Vi har ca. 30 SUP boards för uthyrning.

 • På vår anläggning Ostkustenkajak, Västervik resort kan ni hyra hela Bastubyggnaden med plats för 40 personer, herr o dam bastu. Boka extra för att få vedbastun (mixad bastu). Bubbelbad ute på bryggan. Skön avkoppling efter att ha paddlat kajak eller SUP board. Mat catering finns på Västervik resort.