Först och det viktigaste är att vi hoppas kunna lägga Covid-19 bakom oss och se framåt. I år är det friluftslivets år, Luften är fri, så ut och njut.

Västervik resort fixar vi nere vid bastuhuset för att kunna ge bättre service för alla som vill ut och paddla SUP, kajak, juniorpaddla och annan aktivitet. Vi utökar SUP sortimentet för försäljning och uthyrning. För alla som gillar att rolla så kör Quajak Västervik träning nere vid bastuhuset varje Onsdag 17.00-20.00 Maj-September.Vi har bastun igång hela sommaren från Juni-Augusti, det går även att boka bastu, bubbelbad och bastuhuset om man vill ha fest eller en helkväll med vänner eller företag.

Vi ser fram emot Västervik Outdoorfestival 5-6 Juni där vi kommer att ha provpaddling, visa nya kajaker och SUP boards och berätta vad vi har på gång. Dessutom Grönlandsroll uppvisning av Qajaq Västervik se www.vastervik.com

Ekön återkommer Ut o Njut i Gryt 18-20 Juni se www.utonjutigryt.se. Around Häradskärs 19 Juni öppet lopp för kajak, surfski och SUP.

Vi  har en utställningslokal där vi visar kajak och SUP modeller samt tillbehör (flexibla öppettider, ring och boka)

Vi fortsätter med uthyrning och försäljning av Aquarius, divine paddle och Rebel Kayaks. SUP boards från Boga, divine paddle, Sunova och Yolo.

Möjligheten finns att paddla mellan våra två kajakcenter, vi kan då erbjuda transport mellan Gryt och Västervik. På båda våra ställen har vi försäljning av SUP och kajakrelaterade tillbehör.

Vi fortsätter med att hyra ut våra populära trädtält, det mysigaste sättet att tälta uppe i träden med havsutsikt. Vi ordnar kurser för Juniorer, i Grönlandsroll, Paddelpasset och erbjuder Månskenspaddling och Yoga och Paddla.

Ni hittar alla våra aktiviteter under evenemang på hemsidan.

Så välkomna till Ostkustenkajak