Investera i välmående, det bästa sättet att koppla av, naturupplevelse och få bättre kondition. Vi säljer kajaker i Gryt och Västervik där ni även kan prova alla modeller som vi tycker man ska göra om man ska köpa kajak, så passa på att samtidigt paddla i fina vatten i Gryts och Tjust skärgård. Nu har vi alla Rebel Kayaks, Aquarius kayak och divine paddle hemma i olika färger. Välkomna ut och testa kajakaerna i dess rätta element.           Ni hittar alla modeller och färgkombinationer under Försäljning på hemsidan.

Vi har 10 års efarenhet av att asälja kajaker och valt ut vårat sortiment med känsla för bra kajaker. Om ni vill paddla med någon av våra instruktörer så kan ni boka upp tid, vi är flera som har mer än 40 års erfarenhet av paddling.

Ny prisvärd glasfiberkajak med riktigt bra egenskaper, divine paddle Comp 5.25 14.300:-  Förra årets succe divine paddle Seakayak 500, prisvärd plast kajak i paket med paddel o kapell 8900:-

Hör av er om ni vill provpaddla, köpa eller har frågor 0730-410388 eller boka via ostkustenkajak@telia.com

Vi har öppet varje dag Mån-Sön 10.00-17.00 i Gryt och vid bokning för test i Västervik redan nu och där vi sedan har öppet varje dag 10.00-18.00 från 20 Juni.

Välkomna