Upplevelse i Naturen kommer alltid att vara Årets Julklapp eller? Ännu mer aktuellt nu med det speciella år vi har haft. Att kunna längta, drömma om saker som man vill göra till nästa sommar. Kunna umgås och göra aktiviteter ihop med familj eller kompisar ute i naturen tror vi kommer att bli ännu viktigare. Eller bara ha en dag för sig själv med tystnad, solvarma klippor och styra kajaken dit man själv vill.                                                                                                                                                                                                                   Så varför inte ge bort Ett minne för livet och ett äventyr i Gryts eller Tjust fantastiska skärgård.

Ni utgår från Ekön i Gryt eller Västervik resort där vi har våra kajakcenter. Ni hittar mer info under olika paket på hemsidan under Evenemang.

Vi har även hårda paket som en ny kajak som ger många fina upplevelser och ett aktivt liv. Garanterat beroendeframkallande!

Vi har satt ihop olika upplevelse paket att välja på från 400-1200:-

# Heldags paddling utan Guide 400:-

# Månskenspaddling med guide varje månad från Maj-Sept. 400:-

# Heldags tur med lunch paket från 24-hour meal 600:-

# Paddling med övernattning och sova i Hängmatta. 600:-

# Yoga paddling. heldag med kaffe eller te och  powerbar från kraftbar. 900:- Även Kvälls Yoga paddling 600:-

# Kajak kurs heldag EPP Gul nivå. 1200:-

# 2-dagars Paddling och sova i Treetents 1200:-

# För den som kan paddla och vill lära sig Grönlandsroll. Kurs 6 timmar 1200:-

Om ni är intresserad så skickar vi Presentkort på önskat belopp. Presentkortet är inte tidsbestämt utan giltig minst 5 år.

mejla: ostkustenkajak@telia.com