Laddar Evenemang

Lär dig Rolla med vårat Rebel kayak team Niklas, Stefan och Johan  som kommer lära er grunderna för Grönlands Roll. För er som redan kan standardroll så kan ni lära er flera andra.

Vi kommer att ha en heldag Lördag 15 Augusti 2020 i Gryt och 12 September i Västervik.

Kursen omfattar 4,5 timmar med Niklas, Johan och Stefan som instruktörer och för att lära er grunderna att utföra Roll.

Lär dig konsten att rolla en kajak, finslipa på den roll du redan har eller lär dig helt nya rollar.  Att kunna rolla din kajak underlättar vid självräddning samtidigt som det ger dig vattenvana- att ligga upp och ner i kajaken. Hur snabbt man lär sig rollen är självklart individuellt.
Alla kommer få mycket tid samtidigt som vi jobbar  i små grupper. Ta chansen och lär dig något nytt Sommar.

                                                                                                                                    Om ni inte har egen kajak så får ni Hyra lämplig Rebel kajaker av oss. Antalet platser är begränsat till 12 st så vänta inte för länge med att boka. Kostar 300:-

Vi kommer även att ha em kurs senare Lördag 12 september i Västervik vid vårat kajakcenter med tillgång till Bastu efteråt. Samma tider och upplägg.

Kostnad 1200:- / person.

Program:

Vi samlas 08.30 på Ekön i Gryt hos Ostkustenkajak
10.00-12.15 Förmiddagspass där vi delar upp gruppen beroende på kunskap.  Niklas, Johan och Stefan kommer att vara era Instruktörer under dagen.
12.30-13.30 Lunch som vi bjuder på.
13.45-16.00 Träna mer på Grundroll eller de som kan rolla lär sig grunderna för mer avancerade roll som handroll, butterfly, stormroll mm 16.00-17.00 Fri träning, diskussion och umgänge.
17.00 avslutning

 

Anmälan till Ostkustenkajak. Mail: ostkustenkajak@telia.com

Dela eventet!