Laddar Evenemang

Lär dig Rolla med Rebel kayak team Niklas och Stefan från Qajaq Västervik som kommer lära er grunderna för Grönlands Roll. För er som redan kan standardroll så kan ni lära er flera Grönlandsroller.

Vi kommer att ha kursen Lördag 21 Augusti 09.30-16.00 på Västervik resort.

Kursen omfattar heldags kurs med avbrott för lunch och Fika som vi bjuder på. Niklas och Stefan är instruktörer med kumnskap om de flesta Grönlandsrollarna.

Lär dig konsten att rolla en kajak, finslipa på den roll du redan har eller lär dig helt nya rollar.  Att kunna rolla din kajak underlättar vid självräddning samtidigt som det ger dig vattenvana- att ligga upp och ner i kajaken. Hur snabbt man lär sig rollen är självklart individuellt.
Alla kommer få mycket tid samtidigt som vi jobbar  i små grupper. Ta chansen och lär dig något nytt i Sommar.

                                                                                                                                                                                                                                 Om ni inte har egen kajak så får ni Hyra lämplig Rebel kajaker av oss. Antalet platser är begränsat till 12 st så vänta inte för länge med att boka.Kostar 300:-. Tillgång till Bastu och Dusch på Västervik resort.

Kostnad 1200:- / person.

Program:

Vi samlas 09.30 på Ostkustenkajak center på Västervik resort
10.00-12.30 Förmiddagspass där vi delar upp gruppen beroende på kunskap.  Niklas och Stefan kommer att vara era Instruktörer under dagen.
12.30-13.30 Lunch som vi bjuder på.
13.30-16.00 Träna mer på Grundroll eller de som kan rolla lär sig grunderna för mer avancerade roll som handroll, butterfly, stormroll mm.Fri träning, diskussion och umgänge. Fika lägger vi in när det passar på E.M
16.00-16.15 Uppvisning av Stefan och Niklas mm utanför badbryggorna på Ekön

Se mer info på Instagram:#qajaqvastervik

Anmälan till Ostkustenkajak. Mail: ostkustenkajak@telia.com

Dela eventet!