Laddar Evenemang

Häng med på en kvälls tur med Eva-Karin Pettersson från Ostkustenkajak som är både Havskajakguide och Mediyoga instruktör. Vi kombinerar Paddling i Gryts fantastiska vatten och Yoga på en Ö. 

Under turen får du ta del av grundläggande paddelteknik och tips. Att ha med den medvetna andningen när vi paddlar gör att du får en bättre balans, kroppsmedvetenhet, trygghet och kraft, både fysiskt och mentalt. Att paddla och Yoga, den perfekta kombinationen. Aktivitet och Vila. 

MediYoga fungerar för många då alla övningar görs inkännande och utifrån individuella förutsättningar. Mjuka inkännande övningar som du kan ta med i vardagen, i kajaken, när du åker skidor eller bara stannar upp på en kobbe, i skogen eller under en paus på jobbet. Enkelt utan krav på prestation. Även nybörjare på kajak och Yoga kan vara med och då anpassar vi kajak efter kunskap.Det ingår ett Yoga pass och kvälls paddling och tid för sol och bad.

Plats: Vi utgår från Ostkustenkajak center vid Kustcamp Ekön i Gryt.

Ingår: Kajak, flytväst, kapell, paddel, säkerhetsutrustning, Yoga mattor och filtar.

Vi bjuder på kraftbar, Te eller Kaffe och frukt.

Tid. 18.30-ca.22.00

Pris 700:- 

Boka: ostkustenkajak@telia.com  eller ring Eva-Karin 070-5418537

Välkomna till en kväll med total avkoppling och en fin naturupplevelse.  

Max antal deltagare 10 st.

Tips på hur man ska klä sig och övrig utrustning hittar ni på våran hemsida under planera din paddling.https://www.ostkustenkajak.se/kajak/packlista/

OBS. Vi tar hänsyn till Covid-19 och har distansering, skulle restriktionerna ändras så tar vi hänsyn till det.

Alla tider för Yogapaddling kväll under sommaren är: 19/6, 6/7, 3/8, 10/8, 17/8 och 24/8.

Dela eventet!